Waarom moet ik software installeren om met mijn scanner te kunnen werken?

De BarTrack scanner is een draadloze scanner. Je kan met de scanner artikelcodes scannen in het schap of op de verpakking van een product. De informatie op de scanner moet na scannen worden verstuurd via het internet. Om dat mogelijk te maken is een eenmalige installatie van Software op je computer noodzakelijk. De software zorgt er voor dat de informatie op scanner op een slimme manier wordt doorgezet naar de juiste groothandel / webwinkel.

Op het moment van aansluiten van je scanner op je computer, moet je computer verbonden zijn met internet.