Hoe kan ik als groothandel mijn verkoopartikelen toevoegen?

Toevoegen of wijzigen van je verkoopartikelen is eenvoudig. Ga in BarTrack voorraad naar de menu optie: "mijn artikelen"

Afbeelding 1: Door rechtsonder op het blauwe bolletje met het + icoon te klikken kom je op een nieuw scherm:

Afbeelding 2: Vul de artikel informatie in.

Op het moment dat je heel veel producten tegelijk wil opvoeren en / of wijzigen, doen wij dat voor je. Stuur een mail naar support@amgate.com met je wensen. Nemen wij contact op zodra de toevoegingen / aanpassingen zijn verwerkt.