Hoe krijg ik mijn bestellingen binnen?

Heel eenvoudig. De beheerder van de voorraad locatie zal na scannen van gewenste producten, de scanner aansluiten op de computer. Hierna worden de gescande producten getoond in een helder overzicht.

Op het moment dat de voorraad beheerder de bestelling ook werkelijk wenst te plaatsen is het één eenvoudige klik en de bestelling wordt doorgezet. De bestelling krijgt de status "aangeboden". De beheerder van de voorraad ontvangt een bevestiging per e-mail.

Als groothandel ontvangt je op het moment van aanleveren van de bestelling een e-mail. Klik op de link in de mail, log in en verwerk de bestelling.

Afbeelding 1: Overzicht van orders. Gesorteerd per vestiging, inclusief status overzicht.

Afbeelding 2: Order detailinformatie. Iedere order bevat zowel hat afleveradres (vestiging) als de voorraadlocatie waar het product aan moet worden toegevoegd.