Hoe kom ik als voorraadlocatie beheerder aan een gebruikersnaam en wachtwoord?

Je ontvangt je gebruikersnaam en wachtwoord na het aanmaken van je persoonlijke account.

Stap 1:

Ga naar http://voorraad.bartrack.com en klik op 'Account aanmaken'.

Stap 2:

Geef aan met welk e-mail adres je wil inloggen en klik op volgende. LET OP Je kan je maar 1 keer registreren met dit e-mail adres.

Stap 3:

Voer je postcode en huisnummer in. Op het moment dat er op dit adres al een organisatie is geregistreerd willen we je vragen contact op te nemen met onze support. Stuur een mail naar support@amgate.com.

Stap 4:

Vul je bedrijfsgegevens compleet in en klik op opslaan.

Stap 5:

We sturen je een e-mail met een link. Klik op deze link om zo je e-mail adres te bevestigen.

Stap 6:

Je wachtwoord ontvang je per e-mail. Het e-mail adres waarop je de mail ontvangt is je gebruikersnaam.