Hoe wis ik een fout gescande barcode uit de scanner?

Het kan wel eens voorkomen dat u een barcode scant, die u eigenlijk niet wilde
scannen. Om deze barcode uit het geheugen van de scanner te wissen, richt u de
scanner op de betreffende barcode en drukt u op de kleine –knop. Zorg er voor dat
de scanner de volledige barcode beslaat en scan de code iets schuin van onderaf,
enkele centimeters boven de barcode. Houd de kleine zwarte knop ingedrukt totdat
u een geluidssignaal hoort en de LED indicator oranje knippert. De barcode is nu
verwijdert uit het geheugen.