Ik probeer de software te downloaden, maar het lukt niet. Wat moet ik doen?

Is je besturingssysteem Windows XP of hoger, dan worden alle downloads standaard geblokkeerd. Daarom opent zich, na het klikken op "klik hier om de software te downloaden", geen nieuw scherm om de software te downloaden en installeren. Wel verschijnt er bovenin uw scherm een witte informatiebalk met de tekst "Het downloaden van bestanden wordt...".

Volg in dit geval de onderstaande stappen:
1. Klik op deze balk en selecteer "Bestand Downloaden".
2. Accepteer de melding m.b.t. het vernieuwen van de pagina. Druk op:
"opnieuw"
3. Accepteer de melding m.b.t. "Onbekende Uitgever"
4. Selecteer in het downloadvenster de optie "Uitvoeren"
5. Volg de stappen in de installatiewizzard.
Lukt de installatie nog niet, neem dan contact op via support@bartrack.com