Ik sluit de scanner aan maar er gebeurt helemaal niets

Waarschijnlijk is de datakabel na installatie uit de computer verwijderd en op een andere communicatiepoort aangesloten. Sluit de kabel aan op de tijdens de installatie gebruikte communicatiepoort, of laat deze opnieuw detecteren door met rechts op het barcode-icoon te klikken en in settings op Auto te klikken. Zorg er voor dat de datakabel op de computer is aangesloten en de scanner aan de kabel zit.