Ik heb de BarTrack software geïnstalleerd maar zie geen scannergegevens. Wat nu?

Indien je de BarTrack software heb geïnstalleerd en je ziet nog geen data in de velden staan dan is het mogelijk dat de 64bit-drivers nog niet geïnstalleerd zijn.

De drivers zijn hier te downloaden:

64 bit drivers windows 7
64 bit drivers windows 8
64 bit drivers windows10

Mocht het na het installeren van de drivers en opnieuw opstarten van het systeem nog niet correct werken dan kunt u contact opnemen met support@amgate.com of tel 070 3065420.