Hoe maak ik een project aan

De ‘admin’ gebruiker heeft de rechten om projecten en de gekoppelde organisatoren aan te maken. Een project wordt toegewezen aan een organisator. Nadat een project is aangemaakt, kunnen de gekoppelde organisatoren dit project bewerken.

Als eerste log je in als admin in evisit. Deze gegevens ontvang je van jouw evisit consultant. Vervolgens kies je bij ‘Instellingen’ voor Events.

Vervolgens klik je rechts op de knop ‘+ Event toevoegen’ .

De volgende stap is het invullen van het formulier dat nu verschijnt. Je koppelt het event aan de juiste organisator, geeft het een naam, vult de start en einddatum van het event in etc. Vervolgens klik je op ‘Opslaan’.