Hoe pas ik de gegevens van mijn project aan

Als je een event hebt aangemaakt en bent ingelogd om dit event in te richten, dan kun je hier ook enkele gegevens aanpassen. Denk hierbij aan de taal, mailgegevens. Om dit te doen volg je de volgende stappen:

Log in onder de juiste organisator en klik op ‘Instellingen; Events’ en kies hier het event door op het potlood te klikken.

Er worden nu wat aan te passen gegevens getoond. Pas hier aan wat nodig is en klik op ‘Opslaan’.