Hoe maak ik een sjabloon aan (t.b.v. e-tickets)

Ga naar ‘Inrichting event’ en klik hier op Sjablonen en vervolgens op de groene knop ‘+ Nieuw sjabloon’.

In het scherm dat nu geopend wordt staat alles nog op default. Dit moet gewijzigd worden naar de juiste instellingen voor een e-ticket sjabloon. default:

Juiste instellingen sjabloon:

Zoals in de afbeelding staat kun je zelf de naam van het sjabloon verzinnen. Een tip is om deze naam overeen te laten komen met de online zichtbare naam van het e-ticket wat je straks aanmaakt.

Indien beschikbaar/mogelijk kun je ook een PDF format toevoegen aan het sjabloon.