Hoe voeg ik een relatie handmatig toe

Indien het nodig is slechts één of een paar relaties toe te voegen, dan kun je er ook voor kiezen om de relatie handmatig toe te voegen. Klik op ‘Relaties/exposanten; Relaties’ en vervolgens op de groene knop ‘+ Relatie toevoegen’. Het volgende scherm is een lege relatie ‘kaart’ waarin je alle bekende gegevens van de relatie moet invullen. Velden met * zijn verplicht.

Sommige verplichte velden zijn niet altijd bekend. Hier kun je dan een -, * of een ander teken plaatsen. Dit geldt alleen niet voor het e-mailadres en mobiel nummer. Zie bovenstaande afbeelding voor voorbeelden van een fictief mailadres en mobiel nummer.

Als alles juist is ingevuld klik je op ‘Opslaan’.