Hoe maak ik een enquête aan

Klik op ‘Communicatie; Enquêtes’ en vervolgens op de groene knop ‘+ Enquête toevoegen’. Kies vervolgens of het een Exposanten- of Bezoekersenquête moet zijn, geef de enquête een naam en klik op ‘Opslaan’.

Vervolgens kom je in het scherm waar je de vragen toevoegt. Dit gaan hetzelfde als bij het registratieformulier. Voor de instructies om vragen toe te voegen, verwijzen wij je naar die handleiding.

Overige gegevens zoals de URL van de enquête vind je ook hier en kun je, indien nodig, kopiëren.