Hoe voeg ik handmatig een bezoeker toe

Klik op ‘Resultaten; Bezoekers’ en vervolgens op de groene knop ‘+ Bezoeker toevoegen’.

Je komt nu in een lege bezoekers ‘kaart’. Alle benodigde en bekende gegevens vul je hier in. Ook selecteer je hier het e-ticket dat de bezoeker dient te ontvangen. Als alles goed is ingevuld dan klik je op ‘Opslaan’.

Let erop dat het ticket nu niet automatisch naar de bezoeker verzonden wordt. Je zal deze moeten downloaden en handmatig opsturen, of middels een bezoekersmailing toesturen. Het downloaden van e-tickets wordt beschreven in de handleiding ‘Hoe download ik een e-ticket’.

Hoe je een mailing opmaakt vind je in de handleiding ‘Hoe maak ik een mailing op’.