Hoe download ik een e-ticket

Klik op ‘Helpdesk; Bezoekers’ en zoek middels de achternaam de bezoeker op waarvan je het e-ticket wilt downloaden. Klik vervolgend op de gegevenskaart. Je opent nu de aanmeldgegevens.

Om het e-ticket te downloaden klik je in het volgende scherm op ‘E-ticket afdrukken’. Je browser zal een pop-up geven met de vraag of je het bestand wilt openen of downloaden. Klik hier op downloaden. Het e-ticket staat nu in je download bestands map.