Een afnemer toevoegen. Hoe doe ik dat?

Een afnemer toevoegen is heel eenvoudig.

1. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord zoals je deze van ons hebt ontvangen.
Klik op het menu item "Mijn afnemers"

2. Er wordt een overzicht getoond van alle afnemers die eerder door jou zijn toegevoegd en / of die eerder bij jou hebben besteld.

3. Klik rechtsonder op het blauwe rondje met het plusteken. Er wordt een nieuw scherm getoond waar je POSTCODE en HUISNUMMER kan invoeren.

Afbeelding 1: Geef Postcode en huisnummer van de afnemer op

4. Maak een nieuwe afnemer aan. Mocht er op de opgevoerde postcode + huisnummer inmiddels een afnemer zijn geregistreerd, dan worden de contactgegevens van deze afnemer getoond. Is er nog geen afnemer op dit adres geregistreerd, klik dan op de blauwe knop: NIEUWE AFNEMER

Afbeelding 2: voeg een nieuwe afnemer toe

5. Voer de contactgegevens van een nieuwe afnemer op. Vul de gegevens van het contactpersoon zorgvuldig in, zowel naam als e-mail adres. Met name het e-mail adres moet worden ingevoerd zonder spelfouten. BarTrack Voorraad stuurt het contactpersoon van de afnemer na opslaan namelijk automatisch een e-mail. Op het moment dat het e-mail adres niet goed is ingevoerd komt het bericht niet aan. De klant dan daardoor de bestellingen niet verwerken

Afbeelding 3: voeg de afnemer detail gegevens in en sla de afnemer op.

6. Na het toevoegen van de afnemer en klikken op "opslaan" is het mogelijk voor dezelfde afnemer een andere vestiging (lees adres) toe te voegen. Dit in het geval de afnemer gevestigd is op meerdere locaties.