Kan ik het geluid van de scanner uitzetten?

Het geluid van de scanner kan uitgezet worden door tien seconden de grote zwarte knop ingedrukt te houden. Het lampje wordt eerst groen, daarna oranje. Zodra het lampje uitgaat, staat het geluid uit. Het geluid gaat weer aan door de +knop opnieuw tien seconden ingedrukt te houden.

Het lampje wordt weer eerst groen en daarna oranje. Uiteindelijk gaat het lampje uit en piept de scanner kort. Het geluid staat nu weer aan.