Wat moet ik doen als de datakabel of USB adapter het niet doet?

Je hebt vanaf het moment van uitlevering door BarTrack gedurende drie maanden
garantie op de BarTrack scanner en toebehoren. Indien de datakabel of USB
adapter binnen deze periode kapot gaat, kan je deze terugsturen via het
retourformulier en ontvangt u binnen vijf werkdagen een nieuwe kabel. Gaat de
datakabel of USB adapter kapot buiten de garantieperiode, dan kunt je een nieuw
exemplaar bestellen via het bestelformulier.

Vraag het retourformulier aan via support@amgate.com