Wat moet ik doen als mijn scanner niet werkt of geen barcodes naar het internet stuurt?

Controleer eerst of het barcode-icoon rechtsonder bij de Windows-klok zichtbaar is. Als het barcode-icoon niet zichtbaar is, dan is de BarTrack software niet goed geïnstalleerd. Uninstall (via start, alle programma’s) de BarTrack software en e.v.t. de USB Driver en installeer de software opnieuw. Let op dat de USB kabel niet aangesloten is tijdens de installatie.