Hoe maak ik een registratie URL aan

Klik op ‘Inrichting event; Registratie-urls’ en vervolgens op de groene knop ‘+ Nieuwe URL’.

De URL maak je in verschillende stappen aan:

1. Algemeen: de naam van URL (vb de naam van het event); voortgang tonen (stappen met kopjes in de registratie); Google Analytics code; Iframe opmaak (dit is niet van toepassing).

2. Codeslot: In plaats van codes op de kaart kun je hier aangeven dat heel de registratie en een aantal kaarten achter codes geplaatst moeten worden. Vink je het vakje aan, dan is het codeslot niet actief. Vink je het uit, dan moeten er wat gegevens ingevuld worden. Zoals of de code één of meerdere keren geldig is; of de klant gegevens alvast ingevuld moeten worden in het registratieformulier en zo ja uit welk veld komt de code; hier upload je het bestand met codes (CSV windows of txt); en vul je in wat de klant leest voor de code ingevuld is.

3. Kaartkeuze: Hier geef je aan of stap 1 overgeslagen moet worden (het aantal kaarten hoeft niet gekozen te worden maar extra kaarten worden bijvoorbeeld via extra vragen toegevoegd of iemand mag slechts één kaart per bestelling krijgen); Codeformulier tonen (alleen als er een code op een kaart staat); één e-ticket soort per bestelling (twee kaarten te kiezen maar mag niet allebei); Prijzen verbergen (indien de kaart gratis is, dan vink je dit aan); E-ticket selectie (vink aan welke kaarten beschikbaar moeten komen op de website); Intro tekst (indien stap 1 niet overgeslagen wordt kun je dit invullen).

4. Persoonlijke gegevens: hier vul je in welke extra vragen gesteld moeten worden op deze URL; geef je aan of de Algemene Voorwaarden getoond moeten worden en kun je een tekst laten tonen bij het invoeren van de persoonsgegevens.

5. Programmakeuze: hier vul je alleen wat in als er sessies te kiezen zijn. Bijvoorbeeld ‘Geeft u hier aan welke workshops u wilt deelnemen’.

6. Bevestigen: Deze stap is de laatste stap voor de verzending van de bevestiging en e-ticket. Geef hier aan of er een factuur meegezonden moet worden (hiervoor moet een PDF geupload worden, Amgate doet dit). Ook vul je hier nog eventueel een tekst in.

7.  Bevestiging: Nog een bezoeker aanmelden activeren (vink deze aan als klanten na aanmelden middels een knop nog een keer een kaart mogen kopen voor iemand anders); Tell a friend (toon een knop met daarin een link naar een pagina waarmee via een veld een informatiemail kunt sturen naar een bekende met daarin de registratielink); Social media tonen (geef aan welk medium met een link en tekst); E-ticket selectie (vink aan als het e-ticket niet mee mag met de bevestiging en/of als deze niet van de website gedownload kan worden na aanmelden); Teksten (vul hier verschillende teksten in indien van toepassing).