Hoe pas ik bezoekersgegevens aan

Klik op ‘Resultaten; Bezoekers’ en zoek middels de achternaam de bezoekersgegevens die aangepast moeten worden. Open de bezoeker middels het potlood.

Nu zie je de gegevens die met aanmelden ingevuld zijn. Je kan hier naast alle persoonlijke gegeven ook het e-ticket wijzigen naar een ander e-ticket. Als alles juist is ingevuld, klik je op ‘Opslaan’.

Indien je het e-ticket wijzigt, dan wordt deze niet automatisch verzonden naar de bezoeker. Je zal deze moeten downloaden en handmatig opsturen, of middels een bezoekersmailing toesturen. Het downloaden van e-tickets wordt beschreven in de handleiding ‘Hoe download ik een e-ticket’.

Hoe je een mailing opmaakt vind je in de handleiding ‘Hoe maak ik een mailing op’.